Keanu Reavesin tähdittämä "John Wick: Chapter 2" tulossa teattereihin

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 23.01.2017.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    Mika submitted a new blog post

    Keanu Reevesin tähdittämä "John Wick: Chapter 2" tulossa teattereihin

    [​IMG]

    Legendaarinen superpalkkamurhaaja John Wick (Keanu Reeves) on pakotettu palaamaan eläkkeeltä, kun vanha liittolainen suunnittelee kaappaavansa vallan italialaisessa palkkamurhaajien killassa. Verivalan sitomana Johnin on autettava liittolaistaan ja matkustettava Roomaan, jossa hän kohtaa maailman armottomimmat tappajat.

    Elokuvan pääosissa: Keanu Reeves, Common , Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Lance Reddick.

    Teattereihin leffa on tulossa 10.2.2017.

    [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/john-wick-chapter-2/']Katso elokuvan trailer[/button]
    Continue reading the Original Blog Post.
     
  2. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
  3. pasala

    pasala Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2005
    Viestejä:
    392
    Saadut tykkäykset:
    5
    *Keanu Reeves
     
  4. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 705
    Saadut tykkäykset:
    353
    Miten vitussa voi edes kirjoittaa että "Reavesin"? :D

    Olisit Mika antanut jonkun kunnon foorumilaisen aloittaa tämänkin ketjun, ei tästä bottipelleilystä tule kuin paskaa jälkeä. Buu!
     
    Crockett ja finmovie tykkäävät tästä.
  5. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 545
    Saadut tykkäykset:
    304
    Hyviä arvosteluja saanut. On kehuttu ensimmäistä osaa paremmaksi.
    Hienoa, että Keanu Reeves on löytänyt itselleen uuden menestysjatkumon.

    Tomatometer 89%
    IMDb 9,1 (4583 ääntä)
     
    Viimeksi muokattu: 11.02.2017
  6. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Ja hyvähän se olikin. Sitä samaa (onneksi) kuin ykkönen sisältää tämäkin, eli mättöä, verta, ammuskelua ja ruumiita aivan homona.
    Ja koska tuota tavaraa oli ykköstäkin enemmän, niin ehkä tämä sillä logiikalla oli sitten jopa parempi. Tarina ei varsinaisesti ole elokuvan vahvuus nytkään, jos jotain tuoreutta ja omaperäisyyttä hakee, mutta eipä tuota jäänyt suremaan Wickin tehtaillessa uskomatonta body countiaan. Menestysjatkumoa voi kyllä ennustaa, silläkin kun katsomo oli ilahduttavan täynnä.

    Mitähän laitoinkaan ykköselle... no, kyllä tämä kevyesti sen 4/5 on ainakin ansainnut.
     
  7. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 545
    Saadut tykkäykset:
    304
    Menneinä päivinä tälläinen rymistely olisi saanut teatteri ikärajaksi K18 ja leikkausten jälkeen. On se Suomi muuttunut;)
     
  8. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Toimivaa jatkoa ensimmäiselle, vaikka reissussa on tällä kertaa sellainen pakkopullan maku mitä tulee viikatemiehen henkilökohtaiseen halukkuuteen. Ruumislaskuri käy kuumana, kun porukkaa kaatuu edeltäjäänsä verrattuna melkeinpä tuplaten. Joku voisi esittää kysymyksen, että voiko tällaisessa toimintaelokuvassa olla joskus jopa vähän liikaa sitä itseään, ennen kuin se alkaa kääntymään jo tavallaan itseään vastaan.

    Jos on sitä mieltä että mitä enemmän niin sitä parempi, niin tämä kyllä toimittaa niiden himojen tarpeisiin ensiluokkaisen kattauksen viimeisen päälle hiottua toimintakuvastoa. Elokuvasarjassa on tosiaan panostettu ensisijaisesti siihen, että toiminnasta saa aina selvää ja se on mahdollisimman brutaalin ja uskottavan tuntuista. Myös elokuvien visuaalinen kokonaisilme jaksaa miellyttää.

    3/5
     
  9. KaKui

    KaKui FullHD Member Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.07.2000
    Viestejä:
    2 303
    Saadut tykkäykset:
    40
    En ole leffaa vielä nähnyt mutta Savon Sanomien (10.2.) arvostelun perusteella vaikuttaa juurikin tuolta :D

    "Aivot joutavat siis narikkaan, kun katsoo tätä äärimmäisen vastenmielistä, väkivaltaa pursuavaa elokuvatekelettä. Juonen tiivistämiseen riittää noin sentin pätkä rautalankaa. ...
    Säälimätön teurastaminen toteutetaan kuten väkivaltaisissa konsolipeleissä. Lähestulkoon kaikkia elämästä vapautettavia ammutaan päähän ja niitä veriroiskeita elokuvassa riittääkin. "

    Yhden tähden oli arvostelija antanut.
     
  10. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    ^ Sama hemmo taisi arvioida ykkösenkin ja silloinkin se yksi tähti & haukut. Sikäli erikoista, että kyseiselle kukkahattusedälle on annettu nämä katsottavaksi, kun samasta lehdestä olisi löytynyt lajityypin ystäviäkin. Huumorin kannalta tietysti välillä ihan ok näinkin :p
     
  11. pasala

    pasala Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2005
    Viestejä:
    392
    Saadut tykkäykset:
    5
    En usko että itse noin pystyisin tätä haukkumaan, enkä vihaa ensimmäistäkään osaa mutta pakko kyllä myöntää että omaan silmään ainakin ensimmäinen John Wick oli harvinaisen ontto kokemus. Silläpä tuskin tätäkään käyn teatterissa katsomassa.
     
  12. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 381
    Saadut tykkäykset:
    225
    Valitettavasti John Wick: Chapter 2 hukkaa kaiken, mitä edellinen osa oli ansainnut. John Wick (2014) oli yllättävän onnistunut ja viihdyttävän tyly toimintatempaus, jossa Keanu Reeves palasi raskaaseen sarjaan.

    Jatko-osa on ikävä kyllä monotoninen rahastustuote, joka kierrättää ensimmäisen osan aiheita, jonka juoni on väkinäinen ja tarinankerronta tökkii ja paikoin laahaa; rytmitys ei tunnu onnistuneen, vaan kokonaisuudessa olisi ollut leikkaamisen, tiivistämisen varaa. Esimerkiksi alkupuolella on erinäisiä ottoja, joissa ihmiset vain kävelevät kuin Housen lääkärit konsanaan mutta mitään ei tunnu tapahtuvan, vaikka näillä kuvilla ilmeisesti pyritään kasvattamaan intensiteettiä.

    Alusta alkaen katsojasta (ainakin minusta) tuntui siltä kuin juonessa yritettäisiin hakata nelikulmaista palikkaa kolmikulmaiseen koloon — tarina vain ei lähde sujumaan eivätkä uudet henkilöt herätä kiinnostusta. Ammuskelut tuntuvat nyt yksitotisilta: kutia päähän ja seuraava.

    Mukana on kyllä näyttävää kaahausta ja taitavia stuntteja sekä
    lopussa peililabyrintti, joka ennen vanhaan olisi ollut pirullinen lavaste, koska kaiken aikaa olisi pitänyt varoa, ettei kameraryhmä satu näkymään peilistä, mutta nyt kaikki heijastukset voidaan viimeistellä digitaalisesti.

    Dramaturgisesti haastavaa on se, kuinka elokuva alkaa ja loppuu kesken toiminnan. Jatko-osa on tulossa mutta saattaa jäädä näkemättä.

    Tästä elokuvasta olisi todellakin halunnut pitää, mutta Chapter 2 sortuu toistamaan liian kömpelösti sitä, mikä oli edellisessä osassa toiminut ja menestynyt. Elokuva alkoi pitkästyttää jo ennen kuin tunti oli kulunut, ja kokonaiskestoa tällä on yli 2 tuntia. Ainoana valopilkkuna tässä on Ruby Rose; jopa Matrix-konkarin Laurence Fishbournen rooli on väkinäinen.

    1/5

    Elokuvaesityskään ei sujunut kunnialla. Tylsistymisestäni huolimatta jäin ainoana kuuliaisesti katsomaan lopputekstejä, mutta kesken rullausta ja musiikkia elokuva vain leikattiin yhtäkkiä poikki, valot nostettiin ja verhot kavennettiin. Hölmistyneenä jäin istumaan saliin. Onko sama toistunut muissakin näytöksissä? Ilmeisesti lopputekstien jälkeen ei enää tule mitään ylimääräistä kohtausta?
     
  13. pasala

    pasala Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2005
    Viestejä:
    392
    Saadut tykkäykset:
    5
    Otetaan kiinni tästä offtopicista sen verran että onpas kummallista toimintaa. Kyllä me saatiin kaveriporukalla katsella salin ainoina jopa Bunny the Killer Thingin lopputekstit loppuun vaikka konehuoneen porukalla olisi varmasti ollut parempaakin tekemistä kuin pyörittää lopputekstejä käytännössä tyhjälle salille. Finnkinokin pätkimässä leffan tarkalleen aikataulussa ja menossa samaan suuntaan kuin TV:n puolella Vitonen ja Kutonen?
     
  14. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Ihan pätevä toimintaleffa, vähän liiankin rutiininomainen paukuttelu, jossa keanu lahtaa lähes sadoittain roistoja.

    3/5
     
  15. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Vol. 1 vs. vol. 2, kasvua on tapahtunut ja kyllä tuossa melkeinpä voidaan jo puhua sadoista.