HDthunder.fi toimii taas

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Boxer, 24.04.2017.

  1. Boxer

    Boxer Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2009
    Viestejä:
    708
    Saadut tykkäykset:
    96
    HDthunder.fi -sivusto on avattu uusiutuneena.
     
  2. retro-Reiska

    retro-Reiska Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    HDThunderin pitkäaikaiset omistajat varmaan muistavat kuinka digibokseja markkinoitiin sen väitteen varassa, että niihin saa liitettyä ulkoisen kovalevyn. Niin saakin, mutta kovalevyjen tiedostojärjestelmän on oltava FAT32. Myös ex-FAT saattaa käydä. Nyt tilanne on vaikeutunut niin, ettei tuollaisia sopivia kovalevyjä tahdo löytää. Huomasin myös suureksi pettymyksekseni, ettei Intenson FAT32-formatoitu kovalevy suostu toimimaan HD5000 kanssa vaikka pitäisi. Eli aina ei voi olla varma kovalevyn ja digiboksin yhteensopivuudesta, vaikka muodollisesti laitevaatimus täyttyy.

    Onko kukaan ottanut yhteyttä HDThundereita maahantuovaan Hedengreniin? Vaatimus FAT32 toimivuudesta on sentään minimivaatimus. Koska uusimmissa ulkoisissa kovalevyissä NTFS on yleistynyt niin senkin pitäisi olla jo hyödynnettävissä jotta markkinointilupaus täyttyisi. Teräväpiirtolähetysten tallentaminen kaipaa joka tapauksessa NTFS:n mahdollistaman suuremman tallennuskapasiteetin.

    Koettakaa jaksaa pitää tätä päivitysaihetta esillä. Moni varmasti jakaa tämän ongelman.
     
  3. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479
    ^
    Levyn voi aina liittää tietokoneeseen ja formatoida sille tiedostojärjestelmälle mitä tarvitaan.
    Eri juttu on sitten se, ettei liian isot levyt (>2tera) varmaankaan tahdo toimia kunnolla, niin poksissa kuin tietokoneella formatoinnissa fat32:een....

    T: Vesku
     
  4. retro-Reiska

    retro-Reiska Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.04.2016
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Formatoipas sitten ja raportoi tänne miten menee.

    En ole aivan aloittelija, joten olen nämä helpot keinot kokeillut. Ei onnistu. Digiboksin ohjelmistossa on jotain sellaista, että se tekee hylkyratkaisun yhä useammassa tapauksessa. Formatointi ei vaikuta olevan se ratkaiseva seikka.

    Haluan vielä korostaa sitä seikkaa, että NTFS-yhteensopivuus alkaa olla jo ehdoton vaatimus sille että valmistajan HDD+ -lupaus täyttyy. Ajattelin, että yhdessä voisimme vaikuttaa maahantuojaan.