Song to Song (2017) (Terrence Malick/Michael Fassbender,Ryan Gosling,Rooney Mara,Natalie Portman)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Professional, 19.02.2017.

  1. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 300
    Saadut tykkäykset:
    594


    IMDb

    Pari herran edellistäkin vielä näkemättä, mutta varmaan ton musiikin takia kolahti hyvin tämä traileri.
     
  2. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    136
    Ooh, uutta Malickia. Jokohan herralta lähtisi sellaisia edes jollain tapaa kiinnostavia hahmoja jotka osaisivat jopa puhuakin. Ettei vaan taas sorruta siihen teennäisen syvälliseen fiilistelyyn ja nollaluokan tarinointiin. Elokuvan visuaalinen anti tulee toki aiheuttamaan niitä ilonkyynelien vuodatuksia, vaikkakin jo vähän nähdyn ja yllätyksettömän oloisesti niin.
     
  3. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    136
    Tämäkin esitetty just ikään festareilla ja niinhän se vaan näyttää Malick jatkavan rikkinäisenä levysoittimena - Song to Song (2017) RT
     
  4. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    Herralla on kyllä kyky tehdä elokuvia, mutta ehkä tuo jaksotus on ollut jotenkin väärä. Jos Malick olisi tehnyt elokuvia vähän tasaisempaan tahtiin, niin ehkä niiden taso olisi ollut myös .... tasaisempi. Nyt on täydellisiä ja vähän turhia, joskin kauniita, elokuvia vuorotellen. Edellinen näkemättä, mutta odotellaan nyt tätäkin.
     
  5. mdk 5.1

    mdk 5.1 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.06.2003
    Viestejä:
    1 014
    Saadut tykkäykset:
    98
    Malickin kahta aiempaa en ole nähnyt, mutta Tree of Life iski kuin miljoona volttia.

    Varoittavista arvosteluista huolimatta kävin katsomassa ja Ihan paskahan tämä oli. Kaunis muttei kuvastoltaan riittävän monipuolinen. Juoni liian hatara, jonka myötä hahmotkin jäivät mainosmannekiinien tasolle. Julkkisvieraat olivat leffan kiehtovinta antia, vaikka nekin lähinnä hukattiin minuutin parin cameoissa. 1/5

    PS: Kyllä tämän voisi uudestaan katsoa juomapelin merkeissä. Pelissä voisi olla vaikka yksi sääntö "Juo kun hahmot hengaavat vailla päämäärää" Jo pelkästään tuolla säännöllä saisi pulloon tarttua hieman liian usein.
     
  6. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Tämä on vähän vaikea arvosteltava, täytyy myöntää. Mutta ei tää nyt niin huono ole kuin ylläolevasta valituksesta voisi päätellä.

    Kuitenkin jotain vikaa leffassa täytyy olla jos sitä katsoessa rupeaa miettimään sen teknisiä meriittejä. Tai niiden puutteita. Leikkaajalla ei tunnu olleen mitään käsitystä siitä mitä hän on ollut tekemässä, niin satunnaisleikkauksella tämä on vedetty alusta loppuun. Monessa kohtaa leikataan kesken kiinnostavan lauseen poikki ja seuraavaan kohtaukseen jolla on vähän tai ei mitään tekemistä edellisen kanssa... Varsinaisena teknisenä meriittinä sitten pitäisin sitä että olihan tämä ihan kauniisti kuvattu. Voisi jopa sanoa että ihan kuin itse olisin kuvannut, nimittäin kun harrastan kuvaamista ja rakastan laajakulmaobjektiiveja, 28mm ja laajempia... ja tämä oli nähdäkseni kokonaan kuvattu laajakulmalla, jopa kalansilmääkin oli käytetty parissa kohtaa.

    Varsinaisia kohokohtia leffassa oli Rooney Mara pääosassa sekä Val Kilmer ja moottorisaha. :D Eikä näyttelijöistä ei ole muutenkaan mitään pahaa sanottavaa, Fassbender ja Gosling hoitavat hommansa takuuvarmasti. Natalie Portmaniakin oli mukava nähdä.

    Ja olihan tässä jonkinlainen tarinakin, ihmissuhde sellainen, luulisin. Aika pitkäksi venytetty kyllä. Ja tosiaan silpuksi leikattu. Mutta audiovisuaalisena taideteoksena tämä on ihan ok. Vähän kuin katsoisi koostetta jonkun julkkiksen kotivideoista.

    3/5
     
  7. mdk 5.1

    mdk 5.1 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.06.2003
    Viestejä:
    1 014
    Saadut tykkäykset:
    98
    Jep, voisin hyvin kuvitella tämän videoinstallaationa jossain galleriassa, jolloin se toki laadussa pieksisisi verrokkinsa mennen tullen.
     
  8. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 300
    Saadut tykkäykset:
    594
    Noh, tämä nyt oli sitten vielä pahempaa haahuilua kuin herran edellinen ja täysin ilman mitään sisältöä tai syvyyttä. Meni hyvät näyttelijätkin täysin hukkaan. Teki mieli kesken lopettaa, mutta loppuun asti selvisin.

    Leffa ilmeisesti kuvattu jo vuosia sitten ja kursittu kasaan monen leikkaajan avulla yli 8 tuntisesta materiaalista. Ja se kyllä näkyy.