Game of Thrones (HBO, 2011-2019)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana ForAnAngel, 30.11.2008.

  1. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Muistaakseni seksikohtauksia vähennettiin tarkoituksella, viime kaudella tekijät saivat runtua siitä Sansan ja Ramseyn välisestä herkästä kohtauksesta, joten päätettiin pelata varman päälle ja jättää seksikohtaukset tekemättä. Muutenkin tuntuu, että sarja on saanut negatiivista palautetta seksikohtauksista koko kestonsa ajan. Minustakin sarjan alussa noita kohtauksia ja alastomuutta käytettiin vain hyväksi katsojien mielenkiinnon saamiseksi ja ylläpitämiseksi, mutta tämä tuntuu muutenkin olevan yleinen taktiikka näillä HBO:n ja muiden vastaavien kanavien sarjojen kohdalla, kun ei ole samoja rajoituksia kuin peruskanavilla. Sitten jos ja kun suosio on saavutettu, voidaan jättää alastonkohtaukset vähemmälle ja keskittyä olennaiseen.
     
    nefilim tykkää tästä.
  2. Katselija

    Katselija Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.10.2004
    Viestejä:
    555
    Saadut tykkäykset:
    12
    Tarttis varmaan katsoa kaikki alusta alkaen. Alan jo mennä sekaisin kuka kuuluu mihinkin sukuun ja ketkä ovat liittokaisia/vihollisia.
     
  3. John-117

    John-117 Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2015
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    30
    Seksikohtauksia on (harmillisesti) vähennetty, koska HBO:n kanavajohtajille on täytynyt tulla yllätyksenä, että tämä on saavuttanut niin valtavan suosion myös kohderyhmän ulkopuolella. Game of Thronesin alkuperäinen primary target -kohderyhmä oli keskimääräistä enemmän nörtähtävät nuoret pojat, miehet, ja miespojat.
     
    Viimeksi muokattu: 21.07.2016
  4. nefilim

    nefilim Guest Guest

    Hmmm...IMO siellä kyllä miestenkin osat vilahtelee. eli tarjontaa lienee myös kauniimmalle sukupuolelle.
     
  5. John-117

    John-117 Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2015
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    30

    Nykyään joo (valitettavasti), kun kohderyhmiä on vähän saneerattu.
     
  6. nefilim

    nefilim Guest Guest

    mikä siinä on (valitettavaa) ?
     
  7. John-117

    John-117 Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2015
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    30
    Olen lihaa syövä heteromies, en halua nähdä pippeleitä ja karvaisia perseitä enempää kuin on draamallisesti ihan absoluuttinen pakko.
     
  8. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Kuulostaa aikamoiselta höpöhöpö -selitykseltä, mutta kysytään nyt vielä, että mitä nämä muut kohderyhmät ovat joita koitetaan saada seksikohtausten vähentämisellä?
     
  9. John-117

    John-117 Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2015
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    30
    Naiset ja sukkahousuja käyttävät miehet, tietenkin.

    TV-sarjan katsojakunta on jaettavissa kahtia; miehiin ja naisiin. Kanavalle odottamatta sankoin joukoin tunkenut naarasyleisö saattoi kavahtaa GoT:in alkuaikojen "irstailua ja raakaa köyrimistä". Ja oli keskiaika -uutuudenviehätyksen hälvettyä vaarassa paeta kanavalta. Hypoteesini on, että tuotanto seurasi tilannetta katsojatutkimuksien välityksellä dollarin kuvat silmissä ja tuotannollisena ratkaisuna vähensi karvakolmio-kohtausten screeniaikaa.

    P.S. Tässä GoT:n nykyistä "seksikohtaus" -linjaa kuvaavaa settiä viime kaudelta
    !WARNING! K-118
    https://s31.postimg.org/ql1m5c3az/Go_T_S6_the_best_of.gif
     
    Viimeksi muokattu: 25.07.2016
  10. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Odotin juuri tätä höpöhöpö -selitystä. Naisethan eivät tunnetusti tykkää seksistä tai kestä katsoa alastomia vartaloita... Jos et itse kestä katsella saman sukupuolen sukupuolielimiä, ei kannata yleistää samaa logiikkaa muihin.

    Sarjalla on alusta asti ollut vankka naiskatsojakunta (http://www.wired.com/2013/06/women-game-of-thrones/) ja sarjan kokonaiskatsojamäärä on muutenkin noussut koko keston ajan (https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/timeline/1510e5eabc47d3dd380ad2389e189676.png). Lisäksi HBO:lla ei ole samanlaista tarvetta houkutella katsojia ohjelmiensa ääreen, koska se ei ole mainoskanava ja se pyörittää sarjoja joilla on viikottain alle miljoona katsojaa. Tietenkin hyvät sarjat tuovat tilaajia, mutta kanava ei ole yhdestä sarjasta riippuvainen. Tuotannon palkkoihin lisäkatsojat eivät vaikuta. Eli aikamoinen höpöhöpöteesi oli.

    Ja tällaiset kohtaukset vetävät naiskatsojia puoleen ihan kybällä? :rolleyes:
     
  11. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    HBOlta vahvistus että 8.kausi tulee olemaan viimeinen. Yhteensä 75 jaksoa koko paketin kooksi.
     
    Viimeksi muokattu: 02.08.2016
  12. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Tuli noin viikko sitten katseltua kuudes kausi loppuun. Erinomainen kausi - omaan makuun laadukkain sitten ensimmäisen kauden. Ainut pieni harmitus jäi ihan kauden finaalijaksosta - odotin siltä huomattavasti enemmän, mutta homma jäi jotenkin piippuun.
     
  13. John-117

    John-117 Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.09.2015
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    30
    No ei naisilla ole BIOS-tason tarvetta seksiin ja alastomiin vartaloihin. Tämän takia heitä ei TUNNETUSTI tämän sektorin tapahtumat kovin paljon kiinnosta. Voivat sietää sitä kyllä, mutta ei se heitä oikeasti kiinnosta sanan varsinaisessa merkityksessä. Tämän tietää jokainen naisista ja elämästä kokemusta omaavaa heteromies, siihen ei vastausta tarvitse googlata internetistä. Eukkojen kova "kiinnostus" näihin asioihin on jotain tyttöporukan pikkusiidereissä kuultua uhoamista, vaikutuksen tekemisen yrittämistä johonkin mieshenkilöön tai internetissä naisena esiintyvien miesten pelleilyä.

    Nuo linkit ja varsinkin niiden graafit on sen verran Paintilla piirretyn näköistä Iltamölö-tutkii -tasoa, että enpä lähtisi katsojatutkimuksia niistä tekemään. HBO:n tuottajien palkoista selittäminen on taas sinulta itseltäsi täyttä höpötystä, kun et itse melko luultavastasti ole HBO:n tuottaja? Toisaalta en ole varsinaisesti edes väittänyt mitään, vaan pelkästään spekuloinut. Fakta on kuitekin se että todellinen seksi ja tissit katosivat ruudusta joitakin tuotantokausia sitten lähes kokonaan ja tilalle on tullut jotain epämääräistä molon esittelyä yms. pelleilyn näköistä viuhahtelua.
     
    Viimeksi muokattu: 02.08.2016
  14. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 980
    Saadut tykkäykset:
    340
    Itse katsoin kuudennen kauden loppuun tänään, ja aika samanlaiset mietteet. Mulle ei kovin usein tule sarjoista tällaista fiilistä, mutta tästä kuudennesta kaudesta tuli kyllä fiilis, että nyt katsotaan erinomaista televisiosarjaa. Aiemmat kaudet eivät ole aiheuttaneet vastaavaa fiilistä. :) Vaan joo, kauden päätös jätti vähän pliisun vaikutelman. Ei tullut oikein cliffhangeria.
     
  15. Deleted member 16400

    Deleted member 16400 Guest Guest

    Aijaa, itsellä taas tuli fiilis viimeisimmästä kaudesta että kauanko tää naurettava larppi vielä jatkuu. Sarjan hahmot ovat epäuskottavia. Parinkymmenen vuoden päästä tämä näyttää yhtä hölmölle kuin Babylon 5 tänä päivänä.
     
  16. Snafu68

    Snafu68 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2013
    Viestejä:
    1 274
    Saadut tykkäykset:
    164
    Muilla ollut satunnaista nykimisongelmaa 3&4:s kausien steelbook br:ien kanssa ? Riippumatta
    kuva-asetuksista, niin ikäänkuin pudottaa muutamia frameja pois sekunnin parin ajan. Näitä
    on ollut pari-kolme /kausi.

    Yksi kohta on Tyrionin King's Landingin "oikeudenkäynnissä" juuri kun Shae saapuu todistamaan.
     
  17. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
  18. Snafu68

    Snafu68 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2013
    Viestejä:
    1 274
    Saadut tykkäykset:
    164
    Näitä muuten oli 5 ja 6 kausien steelbook br:ssa myös :mad:
     
  19. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436
    Nythän kun tästä valtaistuinpelistä on enää yksi tuotantokausi jäljella ja ylekin esittänyt sen toiseksiviimeisen niin voidaan ehkä aloittaa veikkaus siitä kuka lopuksi istuu Westerosin rautaiselle valtaistuimella.

    Varoitus, seuraava pohdiskelu voi sisältää spoilereita jos et ole nähnyt kuutoskautta loppuun!

    Cersei Lannisterilla on toki selkeä aikomus ja tuurilla myös mahdollisuus voittaa tämä peli, mutta jotenkin tuntuu että hänellä ei ole riittäviä tukijoukkoja.

    Tyrion Lannister, tuntuu selvityvän kaikesta kuin torakka joten selvää voittajamateriaalia... tai sitten ei, koska on liittoutunut Daeneryksen kanssa.

    Daenerys on aika ilmeinen voittajaehdokas, onhan hänellä varmaankin kaikkein uskollisin ja luultavasti myös suurin armeija ja tietysti lohikäärmeitä. Lisäksi hän on tulenkestävä... Suorassa rehdissä taistelussa Daenerys lienee voittamaton. Toisaalta hän on niin ilmeinen voittajakandidaatti että melko varmasti joku muu voittaa.

    Arya Stark saattaa yllättää vaikkei vaikuta olevan erityisen kiinnostunut valtaistuimesta, salamurhaajan koulutus voi auttaa paljonkin esim Daenerystä vastaan. Tosin Aryalla ei kai ole mitään hampaankolossa häntä vastaan, sen sijaa Cersei on varmastikin tulilinjalla.

    Jon Snow vaikuttaa kiinnostuneemmalta pohjoisen asioista mutta varmasti osallistuu jollain tapaa tuleviin taisteluihin, ainakin kuolleiden armeijaa vastaan.

    Sansa Stark olisi varmastikin kiinnostunut Westerosin valtaistuimesta mutta armeija ei liene tarpeeksi suuri Daenerysta vastaan. Parempi ehkä pysyä pohjoisessa. Toisaalta, Aryan avulla voisi olla mahdollista...

    Brandon Stark... omaa joitakin maagisia kykyjä, mistä on varmasti apua, mutta liikuntarajoitteisena todennäköisesti päätyy vain auttamaan Sansaa ja Jonia.

    Valkoiset kulkijat ja kuolleiden armeija, saattavat yllättää ja tappaa kaikki. Tämä olisi aika raju veto käsikirjoittajilta joten tuskin toteutuu.

    Samwell "Sam" Tarly, yksi joka on tappanut valkoisen kulkijan ja hänellä on siihen tarvittava asenne ja väline nytkin hallussa joten osallistuu varmasti taisteluun, ei kuitenkaan varsinaisesti ole kilpailemassa valtaistuimesta... mutta mistäs sen tietää, jos kaikki muut kuolee...

    Gilly, Samwellin avokki.. eräänlainen jokerikortti, mukava tyttö, ei varsinaisesti mukana kisassa mutta jos kaikki muut tappaa toisensa...

    Petyr Baelish ja Varys, sen luokan ylimielisiä poliittisia taustakähmijöitä että heidät todennäköisesti tapetaan pois ennen sarjan loppua.
     
    Viimeksi muokattu: 27.02.2017
  20. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Itse asiassa kaksi kautta jäljellä, 7. kaudessa 7 jaksoa tänä vuonna ja 8. kausi 2018, jaksomäärä ilmeisesti vielä hieman auki mutta kuudesta puhuttu. Saa nähdä.

    Veikkaan, että sarjan lopussa mitään rautavaltaistuinta ei enää ole olemassakaan, tai sillä ei ole enää mitään väliä.