Jean-Claude Van Damme - Ultimate thread

Keskustelu osiossa 'Elokuvantekijät' , aloittajana Liekinheitin, 12.08.2007.

  1. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    2010-lukua oikeastaan ajattelin, mutta samallahan sekin tuossa tuli. The Shepherd:Border Patrolista tykkäsin, joten itse voin suositella tsekkaamaan sen.

    Niin ja tuo 6 Bulletskin vähän kiinnostaisi, toistaiseksi ei ole rohkeus riittänyt hankkia. Samat sanat myös JCVD:stä.
     
    Viimeksi muokattu: 19.11.2013
  2. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    6 Bullets on ehkä hitusen keskimääräistä parempi Dammen 2000-luvun tuotos, mutta aika yhdentekevä silti. Mutta jos Shepherdistä tykkäsit, niin eiköhän sitten mene oikein hyvin tuokin.

    Se pitää sanoa kuitenkin, että Damme on vanhetessaan ottanut ihan hyvän meiningin ja kokeilee välillä vaihtelevalla menestyksellä muutakin kuin potkimista ja ampumista, eli ihan näyttelemistäkin :) Siinä missä vaikkapa Seagal on luovuttanut suurin piirtein kaikessa ja lähinnä vaivautuu kameran eteen tai cateringiin ja antaa stunt-ukkojen hoitaa loput.

    Tosin koska Damme ei kuitenkaan ole ainakaan vielä perusvarma draamaosastolla, eikä hänelle annetut kässäritkään kummoisia ole, niin nämä uudemmat, vähän enemmän draamaan ja trillerimeininkiin (Damme-asteikolla) keskittyvät (6 Bullets, Wake of Death, Until Death jne.) pätkät tuntuvatkin hieman väkinäisiltä ja tympeiltä. Mutta onnistuessaan mies osaa olla kyllä oikeasti yllättävänkin koskettava, josta parhaimpana esimerkkinä JCVD:n kuusiminuuttinen monologi, jonka takia leffa kantsii jo katsoa. Tuossa tapauksessa voi spekuloida, että johtuuko onnistuminen siitä, että pääsee puhumaan äidinkielellään vai siitä, että koko monologi on oikeastaan aika suoraa puhetta miehen oikeasta elämästä, mutta joka tapauksessa potentiaalia on paljon.
     
  3. Kari Häkkinen

    Kari Häkkinen Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.08.2008
    Viestejä:
    1 950
    Saadut tykkäykset:
    9
    Olisikohan dokumenttielokuvan All the Love You Cannes: An Indie's Guide To the Cannes Film Festival (2002) kohdasta 32'55" eteenpäin maailman tyhjänpäiväisin elokuvatähden lehdistötapahtuma. Pääosassa Jean-Claude Van Damme.

    Onneksi Troma Entertainmentin PR-ryhmä oli kuokkavieraana ja valokuvaajat saivat edes jotain materiaalia.
     
  4. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596


    Nyt tää on vasta Ultimate thread! :D
     
    Make tykkää tästä.