Frendit

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Zebbe, 07.11.2002.

  1. Mkone

    Mkone Guest Guest

    Liittynyt:
    30.11.2002
    Viestejä:
    368
    Saadut tykkäykset:
    0
  2. Mkone

    Mkone Guest Guest

    Liittynyt:
    30.11.2002
    Viestejä:
    368
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. Jaska76

    Jaska76 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.11.2000
    Viestejä:
    2 426
    Saadut tykkäykset:
    6
    Visailuja sisältävät jaksot on ollu minunkin suosikkejani, lähelle tuota tyttöjen ja poikien tietokilpailua pääsee jaksossa The One With The Baby Shower ollut Bamboozled!
     
  4. KipaK

    KipaK Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.01.2002
    Viestejä:
    403
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse pidän todella paljon 8 tuotantokauden alkupään jaksoilla kun Ross selittää yhtäaikaa Monalle kuinka Rachel ei merkitse mitään ja Rachelin isälle Rachelin raskautta. Se sekoilu on todella hauskaa katseltavaa! David Schwimmer on kehittänyt viimeisiin kausiin Rossille aivan hulvattomia kohtauksia mm viimeisen kauden 1 tai 2 jakso kun pyytää Rachelin ja Joeyn luokseen kylään ja itse on ihan hermoromahduksen partaalla. Johtuisikohan osaksi siitä että viimeisillä kausilla David alkoi ohjaamaan enemmän Frendien jaksoja?
     
  5. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 559
    Saadut tykkäykset:
    177
    Samaan sarjaan menee ehkäpä koko sarjan hauskin Ross-hetki seiskakaudelta, missä Ross ihastuu serkkuunsa ja käy kamppailua "sisäisen äänensä" kanssa. Huikeeta.
     
  6. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Netflixissä Frendeistä on näköjään aika mukavasti toteutettu HD 16:9 versio. Yleensä vierastan kuvakoon muokkauksia, mutta tässä tämä uusi näyttää melkein alkuperäiseltä ja alkuperäinen jälkikäteen rajatulta.
     
  7. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Blu-rayltä katsellessani sarjaa läpi olen huomannut pienen harmillisen jutun: kausien ensimmäisten jaksojen aluista on poistettu ne hahmojen tervehdykset katsojille. Esim. kun Phoebe juttelee suoraan kameraan ja lopuksi kysyy, "how've you been?". Olivat dvd:illä mukana, mutta eivät enää reiskoilla. Huono juttu, mutta muuten tietysti reiskaboksi pyyhkii dvd-versioilla lattiaa.
     
  8. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Eivät ainakaan ensimmäisessä dvd-julkaisussa ole olleet. En muista ikinä tuollaisia nähneeni.
     
  9. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    ^ Oho! :) Minä taas väitän, että ovat mukana! Ja niin kauan sitten ostin ne dvd:ni, että tuskin niistä vanhempiakaan versioita on olemassa. Joey oli toinen, joka selitti jonkin kauden alussa edellisen tapahtumia.. todeten kuitenkin aina "no en oikein tiedä, miten siinä sitten kävi..." ja "enkä oikein siitäkään tiedä, miten siinä kävi". Lopuksi mies vain totesi, että "odottakaa, haen Chandlerin".

    Voisin vaikka vannoa, että ovat mukana. Harmi, että tuli myytyä dvd:t jo pois. Omistaako joku vielä, niin voisi tsekata? :)

    Edit: se Phoeben tervehdys oli näköjään jo toisen kauden alussa, tässä tekstimuodossa: http://www.fanfr.com/scripts/saison2/friendsgeneration2.php?nav=script&episodescript=201&version=vo

    Edit 2: ja löytyihän se Joeyn puheenvuorokin: http://www.angelfire.com/fl4/script/401jelly.htm
     
    Viimeksi muokattu: 08.05.2014
  10. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Itseä harmitti se, ettei Blu-raylle tullut pidennettyjä versioita jaksoista. En ole niitä koskaan nähnyt, koska omistin ensin DVD:t suomipainoksina ja Blu-raykin on CDON:sta ostettu, mutta jenkkiläiset ovat niitä kehuneet.
     
  11. kewli

    kewli Guest Guest

    Liittynyt:
    31.05.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olin valmistautunut valistamaan että ei taatusti tuollaisia ole dvd:llä ollut.
    Mutta, kaivoin vanhat pahvikoteloissaan olevat ensimmäisen julkaisun (kaksipuoliset) dvd:t esiin ja siellähän nuo pätkät on. En kyllä muistanut ollenkaan noita.
    Phoebe siis toisen kauden ensimmäisessä jaksossa The One With Ross's New Girlfriend ja Joye neloskauden ensimmäisessä jaksossa The One With The Jellyfish
     
  12. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Kiitos vaivannäöstä, kewli. Vähän tylsääkin kyllä olla aina oikeassa, hitto! :D
     
  13. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    En kyllä mitään uutta ketjuakaan lähde perustamaan, tämä kelvatkoon. Aniston porskuttaa jo ihan isonakin valkokankaan tähtenä, ja taitaakin olla menestynyt hittisarjansa jälkeen urallaan paremmin kuin muut viisi frendiä yhteensä. Siihen suuntaan ainakin.

    On kai siellä hyviäkin juttuja saatu aikaan, mutta Matthew Perryn uusi Poikamiesboksi selittää hyvin, miksi miehen sarjaviritykset eivät ole ottaneet tulta alleen. Jos tämä on niistä ensimmäinen edes toiselle kaudelle yltänyt ja taso on nytkin tätä, niin ei kyllä tarvita mitään Columboja sitä huonon menestyksen mysteeriä ratkaisemaan.

    Jonkinlaista Miehen puolikkaiden, Frasierin, Rillien ja muiden hittisarjojen manttelinperijää tässä kai on yritetty kyhätä, vaan kylläpä menee komiasti metsään. Kun juonet ovat niinkin tuoreita kuin "unohdin kämppikseni synttäribileet, äkkiä pitää järjestää jotain" ja "naiselle töistä olisi löydettävä mies" käsi hipoo jo hälytysnappia. Neljän tai viiden nähdyn jakson aikana olen nauranut (vai oliko se hillitty hymähdys?) tasan yhdelle vitsille. Verrataanpa vaikka tällä hetkellä kierroksessa olevaan Kellarin kunkkuun, joka naurattaan yhden jakson aikana useita kertoja. Naamapalmun paikka.

    Mutta - pääosan hassut velikullat toki nostavat muutoin keskinkertaisen tuotteen pinnalle, eikös? No... ei. Harmaantuneen Perryn karisma ei suoraan sanottuna riitä yhtään mihinkään. Ei tämä jätkä olisi tosin mitään sarjaa kannatellut silloin nuorenakaan miehenä, mutta niin vahvan tiimin jäsenenä onnistui toki loistamaan. Entäs se toinen, mikäsenniminytoli? Tyyppi esitti onnistuneesti pelikasinon työntekijää siinä yhdessä Frendien jaksossa, johon kaverin rahkeiden riittävyys näköjään rajoittuukin. Ei tätä nyt huonoksi näyttelijäksi voi haukkua, mutta pahasti se karisman vähyys tässäkin tapauksessa muodostaa ongelman.

    Eli. Vähän on kuin olisi kunnon varusteiden sijaan lähdetty pelkissä shortseissa vuorta kiipeämään tai jotain. Joeykin oli jo melkein loistava, jos verrataan Poikamiesboksiin. Jos ei jostain saada jotain potkua booliin, vaikea kuvitella tämän vetävän katsojia enää montaa hetkeä puoleensa. Vaikea kuvitella, millä on vetänyt näinkin pitkään. Taasko saadaan yksi Ex-Chandlerin sarjojen kirouksen uhri? No, enpä montaa kyyneltä vuodattaisi.

    Kaikki eivät valitettavasti voi olla Hasselhoffeja, Grammereita tai O'Neilleja, joille siunaantuu hittisarjan jälkeen vielä toinenkin. Ei tässä nyt auta kuin käyttää sitä sanaa ja todeta Perryn uutuuden olevan harvinaisen geneerinen!
     
    ElvisThePelvis tykkää tästä.
  14. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Pilotin lopulle? Katsoin tätä kerran kanavasurffaillessa 5 min, vaikutti surkealta yhtä huutonaurua lukuunottamatta.

    Edit: Itse asiassa googlasin sarjan tuon jälkeen ja koin sääliä Perryä kohtaan, koska oletin että sarja oli lopetettu sillä jaksomäärä oli niin alhainen. Ihan hyvät moderniperhemäiset katsojamääräthän tuolla kuitenkin näyttää olevan.
     
    Viimeksi muokattu: 23.08.2015
  15. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Tämä on niin hyvällä lähetyspaikalla (CBS, torstai-ilta, 20:30), että sillä ja "Chan-Manin" tunnettavuudella varmaan selitetään paljon tuosta. Loputtomiin eivät nekään tietenkään riitä, joten parempia jaksoja takuulla tarvitaan.

    Moderni perhe onkin toki täysin toiselta planeetalta kuin tämä kökköys vähän joka suhteessa, ainakin näkemäni kaudet.
     
  16. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Sen verran pitää mainita tähän, että vaikka Aniston kieltämättä onkin ihan omassa luokassaan sarjan jälkeisen menestyksen mittapuulla, niin hieman yllättäen näistä muista juuri Matt LeBanc ja Lisa Kudrow ovat pärjänneet aika hienosti, ainakin taiteellisella mittarilla (katsojamääristä en tiedä).

    LeBlanc näyttelee hienossa Episodes-sarjassa jo neljättä tuotantokautta, josta on voittanut jo kerran peräti Golden Globen ja ollut ehdolla muutaman kerran myös Emmy-palkinnolle. Kudrowilla taas on mm. yhtä lailla hieno Comeback-sarja, josta niin ikään on palkintoehdokkuuksia kertynyt. Myös Kudrowin kirjoittama ja näyttelemä Web Therapy kannattaa tsekata.

    Schwimmerilta näin viimeksi muistaakseni ohjaamansa Run Fat Boy Runin, mutta muuten uransa on ihan pimennossa minulta. Web Therapyssa käynyt pari kertaa vierailemassa sentäs.
     
  17. srout

    srout Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    565
    Saadut tykkäykset:
    11
    Band of Brothers ja se Heche/Ford elokuva. Tykkäsin kyllä Perrystä yhden kauden sarjassa Studio 60.
     
  18. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    David Schwimmer vieraana tuon jonkun Colbertin showssa. Ironistako, että kolmesta frendimiehestä tämän vähiten kämeran edessä viihtynyt on selkeästi vähiten muuttunut. Ja tämä siis kehuna :) Näyttää toki hiukan vanhemmalta kuin silloin, mutta verrattuna niihin pariin muuhun ei oikeastaan yhtään. Sama vanha Ross.

    Kyllähän nämä olisi hauskaa vielä joskus nähdä kimpassa jossain reunionissa tai jopa pikkukaudessa Kansioiden tyyliin.
     
  19. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Pitäähän se nyt vielä korjata, kun pistin sarjan taas uusintaan. Tuolloin kai väitteeni oli, että reiskoilta olisi poistettu sekä Phoeben kohtaus toisen kauden alusta että Joeyn vastaava 4. kauden alusta. Jälkimmäinenhän onkin tallessa, ainoastaan ensimmäinen puuttuu. Tylsä homma silti, olisivat edes poistettuna kohtauksena laittaneet mukaan tai jotain.
     
  20. Snafu68

    Snafu68 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2013
    Viestejä:
    1 263
    Saadut tykkäykset:
    163
    Yritin tätä "reunion" jaksoa, mutta ei vaan toiminut. Varsinkin tämä tv-juontaja... :rolleyes:

    Olisivat vaan kirjoittaneet "pitkän jakson" jossa pari Frendiä tapaa sattumalta ja päättävät kutsua muut kahvipöydän ääreen tai jotain simppeliä. Tuo juontaja/vierailijakuvio ei yksinkertaisesti toiminut.

    Nykyään HBOlla ja kuvanlaatu muutamassa katsomassani jakossa oli tosi ok.