TF500pvrC tehdasasetuksille?

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana espi, 29.08.2015.

  1. espi

    espi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.04.2005
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huomasin juuri, että kun laitan Toppyni tehdasasetuksille, niin siihen tulee aina 3.40 firmis?
    Tämä siis tapahtuu esim. kun olen altairin kanssa päivittänyt boksiin 3.56 tai uudemman mallin muokatun 3.9x.
    On kokeiltu monta kertaa tyhjentää "EmptySettings firmiksellä".
    Boksin johto ollut useampaan otteeseen irti seinästä tänään.

    Tämä kaikki siksi, kun topfieldin oma EPG & PlasmaEPG toimii pari päivää normaalisti sitten epg:t päivittää satunnaisille kanaville satunnaisiin ajankohtiin pelkät ohjelmien alkamis ja loppumisajat, eikä mitään ohjelmatietoja. Täydelliset ohjelmatiedot saa taas pariksi päiväksi pitämällä hetken johtoa irti seinästä.

    PS. Virtalähteen kaikki konkat on uusittu tähänkin boksiin
     
  2. Tobor

    Tobor Guest Guest

    Liittynyt:
    20.04.2006
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    EPG:n ongelmiin ei taida löytyä korjausta. Ongelma on ollut olemassa jo pitkään ja käsittääkseni johtuu siitä että lähetettävään EPG-dataan on tehty muutoksia, jotain keskustelua on ollut jo aiemmin tälläkin foorumilla.Vastaavia ongelmia esiintynyt myös UK:ssa jossa ongelmat ovat korjaantuneet PruneEPG TAPilla http://forum.toppy.org.uk/forum/viewtopic.php?t=20804 jota kokeilin mutta ei kyllä mielestäni vaikuttanut suuntaan tai toiseen, tosin kyseessä oli TF5100T, ei TF500C.

    Firmisversion muuttuminen tehdasasetusten palautuksella kuulostaa erikoiselta, muistaakseni Toppyn Flashissa ei ole edes tilaa kuin yhdelle firmikselle joten vaikea ymmärtää mistä se voisi repiä vanhan firmiksen takaisin käyttöön. "EmptySettings" ei taida tehdä muuta kuin mitä nimikin kertoo eli resetoi kaikki asetukset eli periaatteessa sama kuin jos teet vastaavan Toppyn omista menuista. Käyttökohde on yleensä ollut tilanne jossa asetukset ovat, syystä tai toisesta, menneet kuralle niin että Toppyn omiin menuihin ei ole päässyt kiinni.