2 Guns (2013) (Baltasar Kormákur / Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Bill Paxton, Fred Ward, James Marsden, Edward James Olmos)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 02.04.2013.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    2 Guns on Denzel Washingtonin and Mark Wahlbergin tähdittämä toimintatrilleri kahdesta eri viranomaisorganisaation työntekijästä, jotka joutuvat tekemään keskenään yhteistyötä. Heidän yhteistyökuviossa on vain yksi pieni ongelma - kumpikaan heistä ei tiedä, että he molemmat ovat peitetehtävissä toimivia liittovaltion agentteja.

    Viimeisen 12 kuukauden ajan DEA:n agentti Bobby Trench (Washington) ja USA:n merivoimien tiedustelu-upseeri Marcus Stigman (Wahlberg) ovat tehneet vastahakoisesti yhteistyötä. He ovat soluttautuneet huumejärjestöön, mutta he luottavat toisiinsa yhtä paljon kuin niihin rikollisiin, joita he jahtaavat.

    Yritys päästä sisään meksikolaiseen huumekartelliin menee pieleen ja samalla katoaa iso summa rahaa. Trench ja Stigman huomaavat menettäneensä esimiestensä tuen. Kun kaikki haluavat nähdä heidät joko vankilassa tai mullan alla niin pian he huomaavat, että he voivat enää luottaa vain toisiinsa. Takaa-ajajien epäonneksi kun hyvikset viettävät vuosia esiintyen pahiksina niin he ovat oppineet matkan aikana muutaman uuden kikan...

    Katso elokuvan trailer
    https://www.imdb.com/title/tt1272878/

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 02.08.2013)
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 15.11.2022
  2. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Denzel muistuttaa tuossa trailerin parta-lookissa hieman Morgan Freemania :)
     
  3. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 534
    Saadut tykkäykset:
    1 233
    Joko en ollut nähnyt (ei ollut muoveissa?) tai aika vahvassa keitossa on tämä katsottu aikanaan.

    Ihan toimiva pätkä. Kaikki ainekset oli kuitenkin kasassa tehdä tästä elokuva, joka muistetaan aina. Ei edes läheeltä liipannut. Vaikea laji, tuo elokuvien tekeminen. Ei mitään hajua, mikä tässä ei nyt sitten toiminut? Musa, toiminta, rytmitys, leikkaus? Ei vaan ollut yhtä hyvä, kuin siis jotkut (Die Hard, Lethal Weapon)