Strangers, The (Liv Tyler) (2008)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 25.08.2008.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Liv Tyler (mm. Taru sormusten herrasta -trilogia, Armageddon) ja Scott Speedman (mm. Varjojen valtakunta) ovat pääosissa Ringin ja Kaunan tuottajien uudessa, vertahyytävässä trillerissä.

    Kun Kristen (Liv Tyler) ja James (Scott Speedman) saapuvat miehen vanhempien syrjäiselle loma-asunnolle, he haluavat vain levätä pitkän ja vaikean illan jälkeen. He eivät aavistakaan, että ikävästä illasta on tulossa heidän elämänsä karmein, kun kolme naamioitunutta ventovierasta ilmestyy paikalle. Häiriintyneet ja salaperäiset tappajat saavat julmaa nautintoa nuoren parin terrorisoinnista.

    Kristenin ja Jamesin taistellessa hengestään heidät voi pelastaa vain omiin eläimellisiin vaistoihin turvautuminen...

    [​IMG] Katso elokuvan trailer
    [​IMG] Katso kuvagalleria

    Ensi-ilta Suomessa 26.09.2008 (USA:ssa 30.05.2008)
     
  2. code.666.

    code.666. Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2003
    Viestejä:
    1 226
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eipä tämä mikään maailmoja järisyttävä kokemus ollut, Hyvin saman tyylinen kuin Ils (Them) / Funny Games yms.
    Loppu oli sentään ok.

    EDIT: Myös Vacancy on kovasti samantyylinen pläjäys...
     
    Viimeksi muokattu: 27.08.2008
  3. Jiii

    Jiii Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    03.11.2005
    Viestejä:
    381
    Saadut tykkäykset:
    0
    No siinä olen kyllä täysin samaa mieltä ettei elokuva nyt mitään yllätyksiä tarjonnut. Pari tosin oikeasti hyvää säikäytyskohtausta löytyi, ja loppukin oli karmivan toimiva. Tosin alusta elokuvan loppupuolelle tarina on kuin missä tahansa kauhutrillerissä, toisin sanoen siis tylsää katsottavaa. Mikä itseäni eniten elokuvassa haittoi oli se, että Liv Tyler ei sopinut elokuvaan sitten ollenkaan. Tuli niin mieleen Taru Sormusten Herrasta, että uskottavuus oli matalalla koko ajan... Eikä tämän pätkän perusteella tyttö oikein sovi tällaisiin vakaviin kauhuelokuviin.:sleep:

    Arvosana: 2/5

    PS. Ai niin, kyllä Funny Games tämän voittaa mennen tullen... Tästä piinaavuutta ei löyty puolikaan sen vertaa mitä Funny Gamesista.;)
     
    Viimeksi muokattu: 03.10.2008
  4. Sleep0

    Sleep0 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2007
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täysin mitäänsanomaton leffa. Miksihän sitä edes vaivautuu katsomaan näitä "kauhu" pätkiä.. :confused: Tunnelma loisti poissaolollaan ja
    ainut pelottava/yllättävä kohtaus tuli lopussa
    . Paskan maku jäi, onneksi leffaa ei oltu turhaan venytetty.

    1/5
     
  5. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 318
    Saadut tykkäykset:
    604
    Joo, Ils ja Vacancy tästä mieleen tuli. Tämä tosin oli parempi kuin kumpikaan noista. Ils ei kertakaikkiaan pelottanu missään vaiheessa, ja Vacancyn hyvin alkaneen jännityksen tappoi totaalisen tyhmät käänteet. Kyllähän The Strangerskin lopulta siihen tyhmyyteen päin kallistui muttei onneksi sentään niin paljoa, että tunnelma olisi kauheasti latistunut.

    Muutamat tyhmyydet...

    Siinä kohtaa kun tyyppi päättää lähteä yksin ulos, ja sanoo muijalle, "että älä pelkää, kyllä minä pärjään", niin pikkasen kyllä rupesi päätä pakottaan. Heh, jätti sitten muijan yksin maailman turvallisimpaan taloon, ja vei vielä pyssynkin mukanaan, ja sanoo vielä, että kyllä minä pärjään. Reilu tyyppi!

    Joku olisi voinut etsiä sen kuolleen ystävän taskusta vaikkapa puhelinta. Tämä kaksikko ei etsinyt. Tai ehkä ne tiesi, että ystävä ei harrastanut kännyköitä.

    Tämä nyt ei ole varsinainen tyhmyys, mutta itse ohjaajana olisin kyllä näyttänyt vieraiden kasvot kun ne ottivat naamarit pois.

    Tuossa nyt noi pahimmat mitkä itseäni haittasi, mutta onneksi jännitys kuitenkin kesti loppuun saakka. Siitä iso plussa. Ja Liv Tylerista plussaa kanssa.

    ***

    Niin ja Blu-rayn kuva oli luokkaa täydellinen.

    Ils **½
    Vacancy **
     
    Viimeksi muokattu: 26.05.2009
  6. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Ihan hyvin tunnelma saatiin pysymään yllä, ja sen vuoksi vähän harmitti kun sorruttiin välillä pöö-kauhistutteluun. Liv on nätti, mutta ei oikein (näyttelijän)lahjat riittäneet tähän rooliin. Lyhyestä virsi kaunis, joten kestosta plussaa tälle ihan ok-tason leffalle. 3/5
     
  7. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Plazan surkean toimimattoman hakutoiminnon takia tämä ketju paljastui vasta nyt ja aiemmin tekemäni arvio jäi löytymättä.

    Kyseessä on viime vuosien parhaita kauhuleffoja. Liv Tyler sopii tähän juuri hyvin ja itse en odottanutkaan haltiakorvia. Alusta loppuun kivan minimalistinen ja tunnelma on mahtavasti kohdillaan (ne koputukset oveen, huh!). Aika ajankohtainen ja siksikin riipaiseva elokuva jota ei viitsi liian usein katsoa kun on ahdistavan todellinen kaikessa tarkoituksettomuuden kuvauksessaan. Tällaista kauhu on. Toki se tositapahtuma-osio paljastui jälleen vääristellyksi, mutta tämähän toimii anyway. Harva uusi kauhuleffa saa enää aikaan sitä inhaa tunnetta selkäpiihin.

    ****



    Tämä olisi käytännössä jopa tuhonnut leffan. Erinomaisen looginen ratkaisu olla näyttämättä.
     
    Viimeksi muokattu: 11.07.2012