Epäillyt

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana tiistai, 03.05.2024.

  1. tiistai

    tiistai Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.01.2023
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tv-arvostelija (Marko Ahonen, mm. KSML) kirjoitti olevansa kateellinen kaikille niille, jotka pääsevät 2.5.2024 ensimmäisen kerran katsomaan elokuvan Epäillyt (1995), koska siinä on todella mahtava loppuyllätys. Myös HS taisi antaa TV-palstallaan neljä tähteä. Filmi tuli MTVSub-kanavalta.

    No, yritin katsoa. Jaksoin kahden pätkän verran, ehkä jotain reilu puoli tuntia. No, viisi ihmistä pidätettiin, mitään ei tapahtunut, tylsää keskustelua toistensa puuhista, ei oikein selvinnyt kuka poliisi tutkii ja mitä, ei päähenkilöitä tai sankareita - äärettömän tylsää.

    Eli alku oli siis kyllä yllätys, pettymysyllätys. Jäikö minulta nyt joku Kuudennen aistin tai Othersien kaltainen yllätys sitten kokematta, pitäisikö yrittää vielä uudestaan?
     
  2. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 389
    Saadut tykkäykset:
    228
    On täysin hävytöntä, että arvostelija paljastaa elokuvan loppuratkaisun — tai sen että lopussa tulee jokin ”täräyttävä” yllätys. Sellainen pilaa koko katsomiskokemuksen, koska elokuvan aikana katsoja ei juuri pysty luottamaan mihinkään näkemäänsä vaan odottaa vain sitä yllätystä.

    Helsingin Sanomissa tuota harrasti aikoinaan Martta Kaukonen. Kuten ilmenee kirjasta Sata kirjettä Helsingin Sanomiin, Kaukosen menettelystä valitettiin monta kertaa kyseiseen lehteen. Enää hän ei sinne kirjoita.

    Keskisuomalaisen kriitikkokin jatkaa ymmärtämätöntä toimintaansa, ellei siitä anneta palautetta. Elokuvan tapahtumia ei saa selostaa ensimmäistä puolta tuntia pitemmälle.

    Epäillyt on upea rikosdraama, Kevin Spaceyn ja Bryan Singerin paras yhteistyö. Nykyään molemmat ovat joutuneet Hollywoodissa hiukan sivuraiteille.
     
  3. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 719
    Saadut tykkäykset:
    354
    Bruce Willis on oikeasti Darth Vaderin isä.
     
  4. srout

    srout Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    567
    Saadut tykkäykset:
    11
    Onneksi en ollut lukenut mitään etukäteistietoja. Elisaviihde tallentaa "kaikki" elokuvat ilmaiskanavilta. Sieltä sitten jos synopsis tuntuu kiinnostavalta ja/tai näyttelijäjoukko niin yritän katsella. Tämä oli positiivinen yllätys.
     
    Viimeksi muokattu: 03.05.2024
  5. Snafu68

    Snafu68 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    06.05.2013
    Viestejä:
    1 278
    Saadut tykkäykset:
    165
    Älä edes yritä, ei ole sun makuun kuitenkaan. Katso vaikka jotain vamppyyripäiväkirjoja tjtn, niissäkin on tosi isoja yllätyksiä ja.... juonenkäänteitä.
     
    KILLPATRICK tykkää tästä.
  6. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 651
    Saadut tykkäykset:
    64
    Joo. On kyllä nii antikliimaksi tämä elokuva että jos ei oo kahtonut. Nii en suosittele.