Star Trek: Picard (Amazon Prime, 2019-)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana KILLPATRICK, 15.05.2019.

  1. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 207
    Saadut tykkäykset:
    1 334
    Picardin kaksi ekaa kautta ovat sellaista sontaa, että älä tuhlaa rahojasi. Ne eivät käytännössä ole millään tavalla pakollisia ennen kolmatta kautta. Se luuranko kaapissa eli että picard on
    androidi
    jätetään täysin kolmannen kauden tarinan taakse eikä sitä tule edes ajateltua. Ja tuo spoiler on siis kahden ekan kauden idiotteeja juttuja. Samanlainen megakömmähdys kuin midikloriaanit (tai mitä lie olivatkaan). Mieluummin lue ekan kahden kauden juonet vaikka wikipediasta tai jostain ja keskity sitten kolmanteen kauteen. Vaikka itse sen loppuun vähän petyinkin, niin kokonaisuutena se on ihan loistavaa trekkiä.

    Ja Discovery on vielä kauheampaa kuraa. Älä ainakaan siihen rahojasi laita.
     
  2. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 519
    Saadut tykkäykset:
    1 231
    Tämä se on minunkin mielipide. Jos et ole nähnyt pakottavaa tarvetta katsoa näitä Trekki sarjoja, niin osta ja katso tuo Picardin kolmas kausi.

    Miten ne onnistuikin tekemään sellaista kuraa ne kaksi ensimmäistä kautta? Ainekset kuitenkin olivat siellä. Kaikki uudet näyttelijätkin olivat sellaista vessaa, että en oikeastaan edes muista, mikä kenenkin "tarina" oli. Ja miten saivat Patrickin suostumaan tekemään näitä? Oliko sillä joku rahapula? Onneksi tuli sentään tuo kolmas kausi, joka kaiken korjasi.
     
    Viimeksi muokattu: 26.04.2024
    nepa tykkää tästä.
  3. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 985
    Saadut tykkäykset:
    344
    Mä kyllä katsoin ihan mielikseni Picardin kaikki kolme kautta. Kolmoskausi oli aika perinteistä Trekkiä, ja siitä tulikin hyvin nostalgiafiiliksiä. Minusta oli kuitenkin ihan mukava katsoa myös tätä haukuttua kakkoskautta. Se oli ihan jotain muuta kuin perinteinen Star Trek, mutta se oli mielenkiintoinen kokeilu.

    Minusta ei kyllä ole missään nimessä järkevää aloittaa kolmoskaudesta ainakaan sillä ajatuksella, että katsoisi myöhemmin ne kaksi muuta kautta, koska tuossa järjestyksessä ne ekat kaudet ovat pettymys.
     
  4. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 519
    Saadut tykkäykset:
    1 231
    Aina olen pitänyt Voyagerista ja Enterprisestä. Molemmat ovat ehkä vähän heikompia alkuun, mutta kun saivat omat sea legs, niin hyvin lähtivät pyörimään.
    Näissä on kuitenkin se ero, että nämä sarjat yrittävät/olevat tässä Star Trek jatkumossa johdonmukaisia.

    Lähinnä tässä tulee mieleen, että jos joku kysyy, niin miksei voi kertoa mielipidettä?
    Etenkin kun on kysymys kaverista, joka ei ole katsonut viimeisiä eli ole mikään Trekkie.
     
    Viimeksi muokattu: 27.04.2024
  5. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 519
    Saadut tykkäykset:
    1 231
    Oho. Nyt en ihan tiedä mihin vastasit? Ainakaan itse en mitään tuollaista tarkoittanut. Pahoillani, että kirjoitin epäselvästi.
    Tuo kohtaa mitä lainasit tarkoitti, että minä kerroin oman mielipiteeni. Pidin enemmän Picardin kolmannesta kaudesta kuin kahdesta ensimmäisestä ja että Discovery on mielestäni vielä heikompi kuin pari ensimmäistä Picardia.
    Mutta molemmat näyttävät kuin silmäkarkilta. Jokainen voi mennä vaikka juutuupista käydä katsomassa Discoveryn 5. kauden trailerin. Ei kyllä Trekki tuolta näyttänyt viime vuosituhannella.
    Ja ihan lopuksi jokainen saa mielestäni pitää mistä pitää. Tosiaankin tämä on saitti, jossa mielelläni luen muiden mielipiteitä.
     
  6. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 519
    Saadut tykkäykset:
    1 231
    Itse en lopeta minkään SciFi sarjan katsomista. Tosifaneudella ei ole mitään merkitystä. Joko sarja on hyvä tai ei ole. Jotenkin olet keksinyt riidan aiheesta, mistä meillä kenelläkään ei ole sinun kanssasi riitaa. Vai pitäisikö kaikkia sarjoja sinun mielestä kehua?
    Jos olet sitä mieltä, että Picard ja Discovery pitää katsoa, niin sano niin. Mikä ihme uhriutuminen sinulle tuli?
    "Mielestäni nepa ja Killpatrick ovat liian ankaria. Olen suuresti nauttinut Picardin ja Discoveryn seikkailuista ja edistyksellisyydestä. Hankkisin molempien sarjojen ensimmäiset kaudet ja päättäisin itse"

    Ja se nimi on nepa. Jos ei osaa edes nimeä kirjoittaa oikein...
     
  7. tiistai

    tiistai Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.01.2023
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    2
    No, kyllä sanat "vessaa" ja "kuraa" saattoivat loukata, mutta nehän kertovat kai vain pettymyksestä. Picardin kolmas kausi oli tosiaan hyvä ja mukavan yllättävä, kaksi ensimmäistä jotenkin tasapaksuja, mutta hyviä silti. Mutta Discovery, sen nostan ST:n ja STNG:n jälkeen kolmannelle sijalle kaikista ST-sarjoista ja elokuvista (muuten, elokuvat ovat aina olleet minulle pettymyksiä mahtipontisuutensa takia, "pönötys" olisi myös hyvä sana kuvaamaan niitä, ja toisaalta myös sana "tekotunteellisuus").

    Discovery on juuri sellainen kuin Star Trekin pitääkin olla vuonna 2020. Tunnetta, uusia ajatuksia, toimintaa, uutta tekniikkaa (siis uusia tapoja matkustaa ajassa ja avaruudessa), sankarillinen päähenkilö (melkein kuin Buffy!) ja monia muitakin mainiota hahmoja. Ja minun ei-teknisissä silmissäni, pienestä vanhasta TV:stä katsottuna ainakin, erikoistehosteet yms. ovat mainioita, ainakin riittäviä. Odotan innolla tätä viimeistä viidettä kautta dvd:lle.
     
  8. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 780
    Saadut tykkäykset:
    493
    Kröhöm, vaikutat vähän tuolla odotuksella tyypilliseltä en viitti sanoa miltä.
    Vitoskausi on kyllä parantanut paljonkin aikaisemmista muttei se siltikään vielä suosikkeja ole, saati kärkipäässä.

    T: Vesku
     
    KILLPATRICK tykkää tästä.
  9. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 519
    Saadut tykkäykset:
    1 231
    Tässä on vähän sellainen sakea maku. Katsoin noita 14 viestiä ja mukana viesteissä oli aika monta sellaista trigger lausetta, joihin ehkä toivottiin tarttumista?
     
  10. tiistai

    tiistai Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.01.2023
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    2
    Olipa hämäriä nuo kaksi edellistä viestiä, taidamme puhua aivan eri kieltä. Hämärällä tarkoitan, etten ymmärtänyt!