Ohi aiheen! Sivuraide! Off Topic -jatkot muista ketjuista tänne

Keskustelu osiossa 'Muuta' , aloittajana Art-123, 11.01.2020.

Tags:
  1. Moderaattori

    Moderaattori Ylläpito Ylläpidon jäsen Ylläpito

    Liittynyt:
    27.08.2019
    Viestejä:
    694
    Saadut tykkäykset:
    266
    Mikset "suosittelisi"?

    Tämähän oli vasta tarinan alku.
    Reachin tuho on vasta just tapahtunut ja nythän ne vasta pääsi Installation 04:n (eli se Halo rengas) luokse, eikä taistelu sen pinnalla ole edes alkanut. Puhumattakaan heräävistä Forerunner teknologioista tai muusta.

    Vuonna 2525 UNSC kohtasi Covenantin ensimmäisen kerran, vuonna 2550 koettiin Reachin tuho, tässä on vielä aika hemmetin paljon kerrottavaa, vaikka sarja poikkeaakin kaanonista.
     
  2. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 780
    Saadut tykkäykset:
    493
    Ainakaan näillä "käsikirjoittajilla".

    T: Vesku
     
  3. Moderaattori

    Moderaattori Ylläpito Ylläpidon jäsen Ylläpito

    Liittynyt:
    27.08.2019
    Viestejä:
    694
    Saadut tykkäykset:
    266
    Lähinnä kaipaan vähän lihaa, eli analyysiä, tämän mielipide-luun ympärille.
    Ja miksi lainausmerkit, minä en käsikirjoittajista puhunut mitään, joten oletan että yrität vihjata heidän olevan enemmän ojankaivajia kuin kirjoittajia, mikä on ilman perusteluja ihan yhtä ympäripyöreä mun mielestä -kommentti, verhottuna johonkin näennäiseen asijantuntijuuteen, kuin tuo en suosittelisi jatkamaan -kommentti.

    Mielestäsi...
    ...miksi huono käsikirjoitus?
    ...mikä juonessa mättää?
    ...hahmoissa on parantamista, mitä?
    ...mikä muu aiheuttaa kärkkään "ei jatkoon" mielipiteen?

    Vai onko tuo "en suosittelisi tekemään lisää" juuri tuo "en tykänny" ilman kummempaa syytä?

    Sinä olet kärkäs heittämään kärkeviä kommentteja ilman mitään perusteluja. Onkin alkanut tuntua ettei se johdu niinkään siitä että tiedät mistä puhut, vaan siitä että haluat vaan olla kärkäs, sellainen edgy interwebsien kaiken tietäjä ja kaiken dissaaja.
     
    larionof tykkää tästä.
  4. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 780
    Saadut tykkäykset:
    493
    Kun ei herättänyt mielenkiintoa, ikänä omistanut xpoksia tai pelannut em. peliä.
    Kyseessä vain minun mielipiteeni, sori jos loukkasin.

    T: Vesku
     
    KILLPATRICK tykkää tästä.
  5. Moderaattori

    Moderaattori Ylläpito Ylläpidon jäsen Ylläpito

    Liittynyt:
    27.08.2019
    Viestejä:
    694
    Saadut tykkäykset:
    266
    Olisiko kannattanut sanoa ettei herättänyt mielenkiintoa, sen sijaan että ylimielisesti ilmoitat sarjan olevan lopettamisen arvoinen ja päälle syytät huonoja käsikirjoittajia?
    Tämän tyyppinen viestintä on ennen kaikkea harhaanjohtavaa, muttei ole hyväksi missään yhteydessä.

    Mielipide on vain mielipide, kunnes se perustellaan jotenkin. Eivät liikauta minua suuntaan tai toiseen, vaikka saattavat ärsyttää (mm. tämän vuoksi koitan mahdollisimman vähän osallistua keskusteluun).
    Mutta ylläpidon edustajana näen että kärkkäiden yleislausuntojen heitteleminen perustelematta mitenkään, on trollaamista. Pahimmassa tapauksessa harhaanjohtamista tahallisesti ja tietoisesti.

    En oikeastaan edes ymmärrä miksi viitsit sanoa mitään muuta kuin ettei kiinnosta, kun kerran aihe ei kosketa, premissi ei kiinnosta etkä saa tarinasta otetta?!?
     
  6. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 465
    Saadut tykkäykset:
    783
    Yleisperiaatteena kannattaa kirjoittaa netissä lähinnä aiheista, jotka kiinnostavat itseään ja etupäässä silloin kun on jotain positiivista sanottavaa. Tällöin luodaan positiivista ilmapiiriä *. Jos on tarve ilmaista negatiivista mielipidettä (esim. jonkun elokuvan jatko-osa oli itselleen pettymys), niin sitten diplomaattisesti ilmaisten. Jos on oikein vahva itsetunto, niin voi jopa kokeilla nöyryyttä ilmaisevia muotoiluja mielipiteen ilmaisuun, kuten esim. "Taidan olla tyhmä, kun en ymmärtänyt elokuvan hohtoa ".

    En missään nimessä noudata aina itse näitä periaatteita, mutta ehkä niistä kirjoittaminen auttaa asiaa? Netiketti pysyy paremmin mielessä?


    * Positiivinen ilmapiiri oli jokseenkin tyypillistä ihmisten keskinäiselle kommunikaatiolle aikana ennen internettiä. Nuoremmille sukupolville (Z ja Alfa) tiedoksi, että tällainen myyttinen aikakausi on oikeasti ollut olemassa, kysykää vaikka vanhemmiltanne. Internetin synty loi kasvuperustan toksisuudelle, jossa nykyään elämme. Positiivista ilmapiiriä esiintyi vielä jossain määrin 2000-luvun alussa jopa netissä, mutta sosiaalisen median tuleminen tarkoitti massiivista negatiivisen ilmapiirin invaasiota varsinkin vallassa olevien ja muiden griftereiden opittua käyttämään sosiaalisen median alustoja massavaikuttamiseen ja aivopesuun.
     
    Hippo tykkää tästä.