PDA

Siirry lukemaan sivun täysversiota: : anysee E30plus C ja DVBViewer



mdmd
03.06.2007, 10:52
Asensin juuri anyseen E30 C plus digikortin.

Hyvin tuntuu pelittävän omalla Viewer-ohjelmallaan Vistassa ja XP:ssä.

Miten saisin DVBViewerin myös toimimaan XP:ssä. Ohjelma ei toimi Vistassakaan. Ilmeisesti jostain pienestä asetuksesta kiinni? Toisaalta tuotteen sivut eivät mainitse, että DVBViewerin pitäisi toimia anyseen kanssa.

Kun käynnistän DVBViewerin, niin tulee vain virheilmoitus:

"Ei laitteita käytössä!"

Kaikki ajurit jne. pitäisi olla kunnossa.

DVBViewer on maksettu versio.

SF100
03.06.2007, 12:42
BDA-ajurit? Salauksen purku ei kai toimi DVBViewerissä.

mdmd
03.06.2007, 17:26
Olen asentanut anyseen mukana olleet ajurit. :king:

Viimeisimmät olen ladannut kotisivulta www.anysee.fi :thumbsup:

BDA-ajurit ovat varmasti ruisleipää alan asiantuntijoille, mutta ovatko BDA-ajurit eri ajurit kuin nuo perusajurit jotka olen jo asentanut? :hitme:

Mistä BDA-ajurin voisi saada anyseehen? :OI

Onpas kivoja kuvakkeita :naminami:

JMe
03.06.2007, 19:03
Anyseen kaapeliversiohan ei ole tähän asti toiminut kunnolla muilla kuin omalla ohjelmallaan, asiasta on ollut täälläkin puhetta. Ajurit ovat kyllä olleet bda-mallisia alusta lähtien. Mutta uusimman huhun mukaan nämä ihan uusimmat ajurit olisivat korjanneet vian, en ole tosin päässyt omin silmin näkemään. Varmista vielä Windowsin laitehallinnasta että käytössä todellakin ovat uusimmat (toukokuulle päivätyt (?)) ajurit. Dvbvieweristä pitäisi vielä käydä katsomassa Settings -> Options -> Hardware että anysee löytyy listasta. Jos ei paina Scan Devices-nappia.

mdmd
03.06.2007, 23:53
Ajurit ovat huhtikuulta 2007.

Ja hardware löytyy listasta.

Silti sama tilanne.

Kanavaskannaus ei anna tuloksia, vaikka tiedot oikein.

JMe
04.06.2007, 16:42
Ajurit ovat huhtikuulta 2007.


Sitten ne lienevät liian vanhat, eli uninstalloi se nykyinen versio koko softasta, ajurit myös ja asenna tuo http://www.anysee.fi/downloads/E30_C_Plus_121.zip . Sitten vielä varmista että ne ajurit todellakin ovat toukokuun ajurit.

mdmd
04.06.2007, 20:35
Sitten ne lienevät liian vanhat, eli uninstalloi se nykyinen versio koko softasta, ajurit myös ja asenna tuo http://www.anysee.fi/downloads/E30_C_Plus_121.zip . Sitten vielä varmista että ne ajurit todellakin ovat toukokuun ajurit.

Pitäisikö dvbviewerin toimia ilman anyseen omaa viewer ohjelmaa? Joissain ohjeissa sanotaan, että ohjelmien pitäisi olla samaan aikaan päällä.

JMe
05.06.2007, 00:50
Pitäisikö dvbviewerin toimia ilman anyseen omaa viewer ohjelmaa? Joissain ohjeissa sanotaan, että ohjelmien pitäisi olla samaan aikaan päällä.

Siis niissä vanhoissa ajureissa oli juuri se vika, että ensin piti käyttää Anysee Vieweriä päällä ennenkuin alkoi muilla ohjelmilla toimimaan. Näillä uusimmilla toukokuun ajureilla siis ei enää tarvitse.

mdmd
07.06.2007, 18:55
Siis niissä vanhoissa ajureissa oli juuri se vika, että ensin piti käyttää Anysee Vieweriä päällä ennenkuin alkoi muilla ohjelmilla toimimaan. Näillä uusimmilla toukokuun ajureilla siis ei enää tarvitse.


Olen tehnyt seuraavat toimenpiteet, jotta DVBViewer voisi toimi XP:ssä anyseen kanssa.

1. Poistanut Anyseen ajurit ja ohjelmat.

2. Irroittanut Anyseen usbin tietokoneesta

3. Asentanut vain alla olevat xp:n ajurit tästä paketista: http://www.anysee.fi/downloads/E30_C_Plus_121.zip

4. käynnistänyt DVBViewerin jonka jälkeen Ei laitteita käytössä! -ilmoitus

5. Olen valinnut ohjelma laitelistasta anyseen

6. olen yrittänyt etsiä kanavia oikeilla tiedoilla (taajuudet)

tulos on nolla

mali99
08.06.2007, 07:56
Olen tehnyt seuraavat toimenpiteet, jotta DVBViewer voisi toimi XP:ssä anyseen kanssa.
4. käynnistänyt DVBViewerin jonka jälkeen Ei laitteita käytössä! -ilmoitus
6. olen yrittänyt etsiä kanavia oikeilla tiedoilla (taajuudet)
Tuo ei laitteita käytössä ilmoitus on aivan normaali, joka johtuu siitä, ettei sinulla ole vielä kanavia viritettynä, vaan DVBV:ssä on joku (sat?) epämääräinen kanava oletuksena valmiina. Siitä ei kannata huolestua.

Oletko käyttänyt virittämiseen valmista .ini-tiedostoa?
Jos valmista ei löydy, niin niitä on helppo itsekin väsätä, kunhan tietää taajuudet, ym. tiedot jotka yleensä löytää netistä.

mdmd
08.06.2007, 12:08
ini-tiedostolla sain dvbviewerin toimimaan.

myös oikeasta käyttäjätunnuksesta tuntui olevan apua.... :hitme:

eli nyt toimii anyseen kaapeli-usb-boxi myös dvbviewerissä.

entä sitten Vista? saisinko samoilla ohjeilla myös Vistassa toimimaan saman laitteen ja ohjelman? vielä en ainakaan onnistunut vaan kanavahaun tulos on nolla.

dvbviewer toimii vistassa xp-yhteensopivuustilassa ja ohjelma suoritetaan järjestelmänvalvojana

oikeat ajuritkin pitäiis olla paikallaan.

Willo
05.07.2007, 11:59
Osaako joku kertoa tämän kortin pelittämisestä maksukanavien kanssa DVBViewerillä?

JMe
08.07.2007, 18:53
Osaako joku kertoa tämän kortin pelittämisestä maksukanavien kanssa DVBViewerillä?

Ei toimi ollenkaan.

tpi
01.03.2008, 17:11
Itsellä on tätä samaa ongelmaa.
DVB-viewer toimii vain jos on ensin käytetty Anyseen oma katseluohjelma päällä.
Olen päivittänyt ajurit, ne ovat laitehallinnan mukaan 2007.07.24.
Poistinkin jo kertaalleen laitehallinnan kautta ajurit, ja asensin uudelleen.

JMe
02.03.2008, 19:09
Olen päivittänyt ajurit, ne ovat laitehallinnan mukaan 2007.07.24.


Itsellä on kyllä toiminut C-malli ongelmitta juuri noilla ajureilla, ja myöskin niillä aiemmilla toukokuun ajureilla. Nyt päivitin kokeilun vuoksi Korean sivuilta saatavilla uusimmalla marraskuun versiolla ja näkyy toimivan myös noilla.

http://www.anysee.com/eng/download/anyseeE30_view.php?strTbname=tblDownloadEng&intCatgory=1&intCatgory2=&strMode=content&intNum=34&intReadNum=2536&strAdminOp=N&intPage=1&sltSearch=&txtSearchString=

Tuossa väitetään "DVB-T" mutta toimii siis myös kaapelimallilla. Kannattaa varmaan kokeilla noilla ensin. Niin ja XP:llä siis, Vistasta ei kokemusta C-mallin kortilla.

tpi
03.03.2008, 18:52
Itsellä on kyllä toiminut C-malli ongelmitta juuri noilla ajureilla, ja myöskin niillä aiemmilla toukokuun ajureilla. Nyt päivitin kokeilun vuoksi Korean sivuilta saatavilla uusimmalla marraskuun versiolla ja näkyy toimivan myös noilla.

http://www.anysee.com/eng/download/anyseeE30_view.php?strTbname=tblDownloadEng&intCatgory=1&intCatgory2=&strMode=content&intNum=34&intReadNum=2536&strAdminOp=N&intPage=1&sltSearch=&txtSearchString=

Tuossa väitetään "DVB-T" mutta toimii siis myös kaapelimallilla. Kannattaa varmaan kokeilla noilla ensin. Niin ja XP:llä siis, Vistasta ei kokemusta C-mallin kortilla.


Olen nyt koettanut noillakin. Ei s:tana pelaa. Kanavat löytyvät, mutta kuvaa ei tule, vaan vain virheilmoitus " Mediatiedostoa ei voi renderöidä, 0x80040218, sopivaa suodatinjärjestelmää ei löydy tjsp."
Olen nyt kolme päivää tapellut tämän paskan kanssa. Jostain syystä ei minun xp:ssä suostu toimimaan ilman sen oman ohjelman päälläkäyttämistä. Ilmeiseti jokin koodikki on solmussa, mutta mikä sitä on vaikea sanoa. Ffdshowkaan ei auta. Kaikkia mahdollisia asetuksia olen kokeillut suodatin ja koodekkiasetuksissa, ei mikään muuta tilannetta miksikään.

Kuka haluaa ostaa paskan pois, saa satasella postikuluineen?

rude
13.03.2008, 17:03
Hain tänään otsikon mukaisen härpäkkeen. Toimii DVBviewerillä paitsi nuo maksukanavat. Mikä olisi hyvä tv-softa maksukanavia varten vaiko onko tuo anyseen oma softa siihen paras?

rude
13.03.2008, 17:05
Hain tänään otsikon mukaisen härpäkkeen. Toimii DVBviewerillä paitsi nuo maksukanavat. Mikä olisi hyvä tv-softa maksukanavia varten vaiko onko tuo anyseen oma softa siihen paras?

JMe
13.03.2008, 17:11
Mikä olisi hyvä tv-softa maksukanavia varten vaiko onko tuo anyseen oma softa siihen paras?

Sikäli "paras" että se on ainoa jolla maksukanavat ylipäätään näkyvät Anyseen raudalla.

rude
13.03.2008, 19:38
Sikäli "paras" että se on ainoa jolla maksukanavat ylipäätään näkyvät Anyseen raudalla.
Tämä selvä. Eipä nuo maksukanavat ole niin välttämättömiä tietokoneen kanssa, täytyy jaksaa raahautua olohuoneeseen niitä katselemaan

Dempsey
23.03.2008, 11:29
Mulla maksukanavat pätkivät rankasti Anyseellä. Formuloitakin katsellessa piti pitää ITV:n nettistreamiä "varalla" tässä monitorissa, kun noi pätkimiset voi pahimmillaan kestää jopa 5-10 sekuntia kerrallaan... Telkkarissa ei ole digiviritintä, joten olen ton Anyseen varassa tällä hetkellä.

Ilmaiskanavat näkyvät enimmäkseen ongelmitta. Joskus ohjelma pätkäisee tai sekoaa niilläkin, mutta ei niin usein.

DaMake
06.04.2008, 19:40
Sama vika. :OI Mukava kattoo F1:siä kun jymähtää samaan aikaan kuin kimi painaa varikolle. Seuraavaksi kuva palaa kun mies on takaisin radalla..

Ei voi kuin ihmetellä..

säätäjä
06.04.2008, 20:11
Mulla maksukanavat pätkivät rankasti Anyseellä. Formuloitakin katsellessa piti pitää ITV:n nettistreamiä "varalla" tässä monitorissa, kun noi pätkimiset voi pahimmillaan kestää jopa 5-10 sekuntia kerrallaan... Telkkarissa ei ole digiviritintä, joten olen ton Anyseen varassa tällä hetkellä.

Ilmaiskanavat näkyvät enimmäkseen ongelmitta. Joskus ohjelma pätkäisee tai sekoaa niilläkin, mutta ei niin usein.

Meillä ei mitään ongelmaa, hyvin pelittää ainakin mtv3 max.

Kannattaa päivittää uusimpaan softaversioon, katsoa jos firmispäivitys saatavilla ja varmistaa, että tökkiminen ei johdu prossutehon loppumisesta.

pate80
13.04.2008, 16:17
Ostin tän ja en saa kyllä ollenkaan pelittämään. Taitaa olla rikki koko vehje. Syttyykö ledi-valo teillä heti kun laitatte usbin kiinni? Mulla ei valo syty. Windows tunnistaa että USB-laite (ei "anysee", niinkun ohjeen kuvassa) kytketty, mutta ajureiden asentaminen ei onnistu.

paaton
12.02.2009, 18:22
Pitäisikö anysee E30 C Plus+vista+dvbviewer kokoonpanon oikeasti toimia?
Asensin anyseen sivuilta ajurit, vaihdoin technotrendistä antennin johdon ja valitsin laitteen käyttöön. Kuva näkyi pätkimällä ja puolen minuutin päästä kone kaatui, luulen suoritin käytön olleen maximissa. Koetin joskus aivan ensimmäisiä anyseen purkkeja ja samat prossun kuormitus ongelmat vaivasivat anyseen omaakin softaa.

Niin ja käytössä on softapohjainen kortin jako, jos tuo sotkisi anyseen totaalisesti.

Edit: Myyntiin menee aparaatti, uudemmilla ajureilla kaatuilu loppui ja salaamattomat kanavat toimivat, maksukanavat vaan pätkivät aivan älyttömästi.

McIce
13.12.2010, 08:54
Laitetaanpas hieman kyselyä kahden anyseen (DVB-C) käyttämisestä yhtä aikaa. Ensin hieman taustatietoa:
Eli aikaisemmin käytössä ollut FireDTV ja FireDTV Floppy kytkettynä siten, että FireDTV:lle antenni sisään ja siitä FireDTV:n omasta antenna out liitännästä sitten välikaapelilla FireDTV Floppy kortille - toisinsanoen FireDTV hoitanut antennin haaroituksen ja homma toiminut.

Nyt sitten laitoin 2 kpl Anysee Combo plus virittimiä (DIY kotelon rajoitetun tilan takia) ja haaroitin antennikaapelin normaalilla T-liittimellä noille Anysee-virittimille. Signaali näytti 100, mutta kaikkia kanavia ei löytynyt. Kopioin sitten kanavalistan toiselta koneelta ja importatulla kanavalistalla testailin ja alkuun näytti vain mustaa ruutua löytymättömien kanavien kohdalla kunnes hetkeksi kuva vilahti --> viittasi antenni-/signaaliongelmiin.
Vaikka signaalitaso oli 100, niin homma lähti pelamaan vasta kun poisti haaroituksen ja käytti vain yhtä viritintä. (Googletuksen tuloksena löysin useampiakin threadeja eri keskustelupalstoilta, joissa oli opastettu nimenoman Anyseen kohdalla, että haaroitukset pitää unohtaa)

Sitten se kysymysosio:
Mitä hyväksihavaittuja haaroitusvaihtoehtoja on olemassa DVB-C puolella. Ilmeisesti anysee vaatii jonkin sortin aktiivisen haaroittimen tai jotain muuta komponenttia haaroittimessa kun ihan perus T-haaroittimella ei pelaa?

(seuraavaksi varmaan hankintaan 2 x anysee E7 T2C - siinä näkyy olevan tuo sisäinen haaroitin / antenna loop)

paaton
13.12.2010, 10:24
Minulla on antennijohto haaroitettu kahdelle pci-kortille ja kahdelle anyseelle passiivisella jakajalla. Motonetilta halpa neliskanttinen laatikko, johon tulee yksi sisään ja neljä pihalle. Muistaakseni ainan verkossa välissä oli vahvistin, nyt welhon verkossa sitä ei ainakaan tarvitse. Eli jos ei toimi, niin laita vahvistin ennen jakorasiaa.

säätäjä
13.12.2010, 11:38
(seuraavaksi varmaan hankintaan 2 x anysee E7 T2C - siinä näkyy olevan tuo sisäinen haaroitin / antenna loop)

Tässä laitteessa ei taida olla CI+ paikkaa, joten HD maksukanavia sillä ei taida saada näkymään :(

Muuten vaikuttaa varsin erinomaiselta tuotteelta :)

nmi
13.12.2010, 15:55
Tässä laitteessa ei taida olla CI+ paikkaa
Onko missään PC-käyttöön tarkoitetussa vastaanottimessa vielä? CI+:n ideanahan on rajoittaa tallentaminen sellaisiin suljettuihin laitteisiin/ohjelmiin, joissa tallenteiden käyttöä ja kopiointia voidaan rajoittaa tehokkaasti.

PC-ympäristössä tämä tarkoittaa, että tallenteet on pidettävä salattuina levyllä ja toistossa on oltava Blu-rayn tapaan täysi DRM-suojaus. Vaatii aika paljon lisäpanostusta yksittäisiltä laitevalmistajilta, ottaen huomioon että laitteiden mukana tulevat katseluohje ovat yleensä käyttökelvottoman huonoja jo pelkän freeview-toiston osalta. Avoimet ratkaisut ovat myös mahdottomia murtamatta salausjärjestelmää.


joten HD maksukanavia sillä ei taida saada näkymään :(

Operaattorilta vuokratulla, normaalin CI:n kanssa yhteensopivalla paritetulla camilla pitäisi onnistua vielä tällä hetkellä.

mhelin
22.04.2011, 17:46
Tässä laitteessa ei taida olla CI+ paikkaa, joten HD maksukanavia sillä ei taida saada näkymään :(

Muuten vaikuttaa varsin erinomaiselta tuotteelta :)

Joo mutta miksiköhän USB-laitteita ei kelpuuteta esim. Antenna Ready HD -laitteeksi vaikka siinä on CI+ korttipaikka?

http://www.anysee.fi/faq_antennihd.php

Edit: ei siinä taida ollakaan CI+:aa vaan tavis CI