PDA

Siirry lukemaan sivun täysversiota: : Sony KV-32FQ86E valmiustilan merkkivalo vilkkuu?



mr2102
19.01.2005, 22:24
Televisio on Sony KV-32FQ86E ja kaukosäädintä käyttäessä valikot "villiintyvät" välillä ja valmiustilan punainen merkkivalo jää joksikin aikaa vilkkumaan. Olen irroitellut muut laitteet TV:stä ja käyttänyt virrat pois, mutta ei tunnu auttavan. Toisinaan vika saattaa korjautua ja TV pelaa jonkin päivän, sitten vika taas palautuu. Takuuta on jäljelllä, joten pitääköhän "raajata" TV-huoltoon (ei millään viitsis kun painaakin kuin synti), vai onkohan vikaan joku helppo ratkaisu? Onko tietoa, mitä kannattaisi kokeilla?

Perttu
19.01.2005, 22:37
Itselläni vastaava telsu, ja olen jo pidempään ollut sitä mieltä, että softapuoli on aika lapsenkengissä. Itselläni ei ainakaan ole sattunut mitään vakavaa, mutta jokapäiväisessä käytössä sen huomaa mm. "hitautena". Välillä kun vaihtaa kanavaa, tuntuu että telkkari mietiskelee hetken ennen kuin rupeaa toimiin. Muutenkin kaikki valikot yms. ovat aika hitaanpuoleisia. Mutta kuten sanoin, kaikki toimii ja sen takia ei ole mitään syytä etsiä parannuskeinoa.

Oireet ovat ainakin kummalliset?? Voisihan sitä ainakin huoltoon soittaa ja kysellä että mistä saattaa johtua?? `

Eihän television läheisyydessä ole loisteputkivaloja tms. jotka saattavat vaikuttaa kaukosäädinvastaanottoon? Niillä saattaa kuulemma olla vaikutusta kyseiseen ongelmaan?

mr2102
19.01.2005, 22:47
Itselläni vastaava telsu, ja olen jo pidempään ollut sitä mieltä, että softapuoli on aika lapsenkengissä. Itselläni ei ainakaan ole sattunut mitään vakavaa, mutta jokapäiväisessä käytössä sen huomaa mm. "hitautena". Välillä kun vaihtaa kanavaa, tuntuu että telkkari mietiskelee hetken ennen kuin rupeaa toimiin. Muutenkin kaikki valikot yms. ovat aika hitaanpuoleisia. Mutta kuten sanoin, kaikki toimii ja sen takia ei ole mitään syytä etsiä parannuskeinoa.

Oireet ovat ainakin kummalliset?? Voisihan sitä ainakin huoltoon soittaa ja kysellä että mistä saattaa johtua?? `

Eihän television läheisyydessä ole loisteputkivaloja tms. jotka saattavat vaikuttaa kaukosäädinvastaanottoon? Niillä saattaa kuulemma olla vaikutusta kyseiseen ongelmaan?

Ei ole loisteputkivaloja. Vika ilmenee esim. siten, että äänenvoimakkuutta suurentaessa tai pienentäessä menee aina ääriasentoihin. Tai esim. SetUp-valilkosta et pysty säätämään mitään kun valikot "laukkaavat" edestakaisin.

Perttu
20.01.2005, 15:03
Vika ilmenee esim. siten, että äänenvoimakkuutta suurentaessa tai pienentäessä menee aina ääriasentoihin. Tai esim. SetUp-valilkosta et pysty säätämään mitään kun valikot "laukkaavat" edestakaisin.

Jos nyt oikein ymmärsin, eli kaukosäädin ikään kuin jumittuisi lähettämään signaalia televisiolle? Voisiko kyseinen olla mahdollista, eli oletko television "jumiutuessa" yrittäny peittää kaukosäätimen lähetintä? Tarkoitan, että voisiko vika olla kaukosäätimessä? Aika kaukaa haettua, mutta elämä opettanut että kaikki on mahdollista..

mr2102
20.01.2005, 20:33
Jos nyt oikein ymmärsin, eli kaukosäädin ikään kuin jumittuisi lähettämään signaalia televisiolle? Voisiko kyseinen olla mahdollista, eli oletko television "jumiutuessa" yrittäny peittää kaukosäätimen lähetintä? Tarkoitan, että voisiko vika olla kaukosäätimessä? Aika kaukaa haettua, mutta elämä opettanut että kaikki on mahdollista..

En ole yrittänyt peittää. Vika on nimenomaan sen tyyppinen kuten sanoit, että kaukosäädin ikäänkuin jättäää päälle toiminnon, mutta jotenkin tuntuu valojen vilkunnan perusteella, että vika olisi nimenomaan TV:ssa.

Perttu
21.01.2005, 10:12
Kaukosäädinjuttu on tosiaan aika kaukaa haettu, mutta esim. itse jos pidän volume+ -nappia pohjassa, silloinhan punainen valo televisiossa nimen omaan vilkkuu... Mutta ihan selvä vika, huoltoon ja takuukorjaus. Soita ensin myyjäliikkeeseen, jos heillä ei "valtuutettua"
huoltoa, he ohjaavat valtuutettuun huoltoliikkeeseen..