Napapiirin sankarit 3 (Jussi Vatanen / Pamela Tola)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana sokka, 23.02.2017.

  1. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
  2. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 498
    Saadut tykkäykset:
    1 227
    Hyvä jumala tämä oli huono. 1/10
    Teki suorastaa pahaa katsoa loppuun. Järkyttävää katsojien aliarvioimista.
    Muutama hauska oivallus ja hienot Lapin maisemat pääsivät blurayn todella hyvällä kuvalla oikeuksiin, mutta muuten oli kyllä surkea. Bluraylla oli myös tekstit esim. englanniksi ja nyt jo hävettää, ettei tätä leffaa kukaan vaan näytä ulkomaalaisille. Onhan Suomessa tehty ihan hyviäkin komedioita.
    Luokkakokous 2 oli tähän verrattuna mestariteos.
     
    Viimeksi muokattu: 29.01.2018
  3. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 382
    Saadut tykkäykset:
    225
    Kun kotiteatterissa saatiin muuton jälkeen vihdoin kytkettyä kaikki 6.1 kanavaa (n. 10 km johtoja), sitä piti juhlistaa uhkarohkeasti kotimaisella komedialla! Ale-laarista oli löytynyt Napapiirin sankarit 3 jo alle 10 €:lla, joten kyseinen blu-ray katseluun.

    Ensimmäinen Napapiirin sankarit oli tekijöilleen kenties yllätysmenestys, johon ei ollut varauduttu, ei myöskään jatko-osiin. Jatko-osa Napaiirin sankarit 2 olikin todella väkinäinen ja innoton tekele, mutta koska 3. osaa oli lehtiarvosteluissa melkeinpä kehuttu, uskaltauduin sitä katsomaan; teatterikierroksella tämä oli jäänyt väliin.

    Valitettavasti 3. osa on 2. osan lailla pelkkä rahastusyritys, joka koettaa ratsastaa ensimmäisen elokuvan suosiolla. Kokonaisuus on neuvoton, poukkoileva ja pitkästyttävä, jopa kömpelö, Luokkakokous-tasoista röppänää. Katsojan hymy hyytyy nopeasti. Kikkelihuumorille tirskuvat lähinnä 11-vuotiaat. Taneli Mäkelän ja Jani Volasen takia annetaan kuitenkin lohtupiste.

    1½/5

    Toisaalta tätä elokuvaa katsoessa huomasi, kuinka Jussi Vatanen olisi sopinut Dome Karukosken uusimman elokuvan Tom of Finland päärooliin — Vatanen muistuttaa kohdehenkilöä enemmän kuin Pekka Strang. Timo Lavikainen puolestaan on kuin ilmetty Suomen Chuck Norris.

    Muutama kuvanäyte Nordisk Filmin blu-raysta (BD-25):

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Hienot maisemat, ihanhyvin kuljetettu tarina. Kamalan typerä ja huono tarina, jota ei olisi tarvinnut kertoa. Myös edellisen, vielä huonomman tuhrustanut Pekko Pesonen siis käsikirjoittelijana bannaan. Kari Ketonen on oikeasti mailman paskin koomikko. Ei naurata, ei sitten yhtään. Ja jos se metriheikin nimen näen elokuvan tiedoissa, en katso. Ensimmäinen Napapiirin sankarit oli hauska ja vauhdikas komedia, nyt ei ollut hauska eikä vauhdikas. Komedian odottaisi naurattavan, tämä ei muutamaa hauskaa kohtausta tai heittoa lukuunottamatta huvittanut.

    Parempi kuitenkin kuin edellinen osa... onko se sitten 2/5.