[REC] 3: Genesis (2012) (Paco Plaza / Leticia Dolera, Diego Martin)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 17.07.2012.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Koldo ja Clara ovat aikeissa juhlistaa heidän elämänsä tärkeintä päivää: häitä. Kaikki näyttäisi sujuvan suunnitelmien mukaan samalla kun morsian ja sulhanen sekä heidän perheensä nauttivat tästä suurenmoisesta päivästä... kunnes osa vieraista alkaa saada mystisiä oireita.

    Ennen kuin kukaan tietää mistä on kyse, sulhanen ja morsian huomaavat olevansa keskellä helvetillisiä tapahtumia kun hallitsematon väkivallan aalto pyyhkäisee läpi häätapahtuman. Keskellä kaaosta Koldo ja Clara joutuvat erilleen ja he alkavat epätoivoisesti etsiä toisiaan. Päivä, joka alkoi idyllisissä merkeissä muuttuu pian pahimman laatuiseksi painajaiseksi...

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 07.09.2012)
     
  2. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    No joo, ensimmäinen Rec oli kyllä sarjan paras eikä tämä yllä ihan kakkosenkaan tasolle, mutta kyllä tämä ihan kelpo viihdettä on. Muutama kohtaus on jopa loistavasti toteutettu. Mutta vain muutama. Pisteitä munakkaasta loppuratkaisusta joka on muutenkin yksi niitä hienosti tehtyjä osia tässä muuten epätasaisessa kokonaisuudessa.

    3,5/5

    PS: miksi täällä plazalla on jenkkitraileri tähän kun leffateatterissakin esitettiin alkuperäinen espanjalainen traileri joka on paljon parempi?
    Eli siis tässä Trailer oficial.
     
    Viimeksi muokattu: 01.06.2013
  3. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eli eka oli lähellä 5 tähteä ja jatko-osakin 4 tähden leffa? Mielenkiintoista. Imo Rec oli kerran katsottavaa 3 tähden kamaa, jossa oli omat hetkensä eritoten alku.
     
  4. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Eka Rec on viiden tähden leffa, imho. Ja jatko-osakin ihan katsomiskelpoinen, pitäisi varmaan katsoa se uudestaan kun ei nyt oikein muista mitä siinä tapahtui. Makuasioitahan nämä on. Mutta tämä kolmonen on aika erilainen tekele niihin edellisiin verrattuna, alussa on monta monta monituista minuuttia jotain häävideo-matskua ja sitten vasta veri rupeaa lentämään... kokonaisuus on siis aika epätasainen ja hiomatonkin mutta toisaalta selvästi kieli poskessa tehty, valtavirrasta poikkeava ja loppujen lopuksi omassa genressään ihan mielenkiintoinen leffa. Jos mun pitäisi nyt katsoa heti uudestaan joku viimeisen parin viikon aikana näkemistäni leffoista niin se olisi tämä.